Ето какво споделят участници по повод изминали мероприятия на iRun.bg:

Гери и Ванко Гашеви:

gashevi“СПОРТ – това е истината за подрастващото поколение и едно голямо браво за организаторите насочващи го по правилния път!”

Катя Недева:

katya“Страхотно изживяване всяка седмица! БЛАГОДАРИМ ВИ!”

Таня Тонева:

tanya“Браво за поредната интересна идея и осигурените страхотни награди! Чудесно е, че спортните събития във Варна се увеличават и стават все по-разнообразни – благодарение на вашата креативност и неизчерпаем ентусиазъм! Как да не ви се кефи човек!”

Атанас Димитров:

atanas“Искам отново да благодаря на екипа на iRun.bg за страхотното мероприятие което организираха на “Побити камъни”. Получавате моите адмирации. Всичко беше перфектно. Организация,маршрут,награди,почерпка…От нас се искаше само да тичаме :) С най-голямо удоволствие ще посетя и следващите мероприятия.”

Веселина Иванова:

vesi“Страхотни сте! Продължавайте все така устремени напред !!!”

Станимир Друмев:

stanimir“Браво на организаторите и доброволците. Перфектна организация, особено като се има предвид и че е първо подобно мероприятие в региона.”

Елена Димитрова:

elena“Голямо благодаря за организаторите, доброволците и участниците! Беше страхотно! Искаме още!!”

Галин Марков:

galin“ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ !!! на организаторите и фотографа !!! Страхотни сте !!!”

Нели Ангелова:

neli“Рядко могат да се видят толкова усмихнати и позитивно настроени хора на едно място – от екипа на iRun до всички участници. Огромно благодаря за старанието и усилията, с които организират всички събития! Ние сме с Вас!”

Краси Петрушкова:

krasi“Как заобичах iRun бягането?
1) Мотивацията – дава ми радост, балансира емоциите ми, кара ме да се чувствам в топ форма и удовлетворена от себе си. Смятам, че тичането с iRun-фуриите си заслужава отделеното време, пот и усилия.
2) Приятна обстановка- не се тормозя върху пътечката във фитнеса – там ми липсва свеж въздух и компанията на щураците
3) Вие – подарявате ми красиви моменти.”

Кръстьо Кръстев:

krystyo“Благодаря Ви! Беше прекрасно. Най-трудно е първият път – сега вече няма спирка за мен – ще бягам редовно. Благодаря Ви :)))”

Димитрина Николова:

dimi_n“Толкова съм щастлива ,че ви познавам iRun създатели! Благодаря за готиния, незабравим ден. Отново успяхте да ни покачите адреналина и да ни накарате да се чувстваме специални. Организацията беше на макс!! Най-готините и най-добрите сте! Обичам ви много :)))))))))”

Веселина Иванова:

veselina“Искам да искажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на екипа на iRun.bg. Страхотни сте, радвате ни много, трасето беше уникално, страхотно, невероятно. На мен лично страшно много ми хареса. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!! Радвам се че Ви има, радвам се, че Ви познавам.”

Димитрина Докимова:

dimi_d“Днешният ден беше още едно незабравимо приключение, в което проверихме себе си, забавлявахме се и вместо да се уморим, се заредихме с нови сили! Благодаря за страхотното предизвикателство и за всичко, което правите за нас!”

Радослав Радев:

radoslav“Искам и аз да изкажа БЛАГОДАРНОСТТА си към iRun.bg – организатори, доброволци, спонсори и участници! Перфектно си свършихте работата и ни предложихте невероятни емоции в днешния ден! Продължавайте в същия дух и вече очакваме следващото горско/градско/плажно/кула/стълби/стадион…”

Кръстьо Кръстев:

krystyo“Благодаря Ви! Беше прекрасно. Най-трудно е първият път – сега вече няма спирка за мен – ще бягам редовно. Благодаря Ви :)))”

Бояна Папазова:

boyana“iRun.bg – страхотни сте!! Искам да благодаря на екипа за невероятното приключение, което организирахте днес. Бяхте страхотни! Всички бяхме страхотни! Всеки един ден с вас е вълнуващ, интересен и с нещо винаги специален и различен. Благодаря и на участниците(заедно с мен), за постоянството и че с всеки път броят ни се увеличава. Очаквам следващото предизвикателство с нетърпение!!”

Георги Василев:

georgi_v“Благодаря на iRun.bg екипа за цялата организация. Трасето беше чудесно подбрано и за пореден път се убедих, че тренировка/състезание не трябва да се пропуска, независимо от времето и очакваните трудности.”

Радуш Радушев:

radush“Благодаря и аз за поредното чудесно организирано бягане на организаторите. Многото участници са една заслужена награда за вас Благодарност също и за всички доброволци и спонсори.”

Димитър Карабахчиев:

karabahchiev“Не може да не ви прави впечатление, че всички снимки са с усмихнати лица. Благодаря ви iRun.bg, че предизвиквате хората да се усмихват. Всеотдайността ви е впечатляваща, а настроението заразително. Все повече хора имат нужда от това, усещате ли го? Браво на всички участници, организатори, доброволци, спонсори, публика, доброжелатели, фотографи! Създавате неповторима атмосфера!”

Росица Николова:

rosi“14км Горско бягане “Аксаковска панорама” – схрусках ви! Беше страхотно, времето беше добро, трасето – хлъзгаво, а компанията – мнооого позитивна и мотивираща. Организаторите дадоха максимума от себе си, а сандвичите бяха вкууусниии :))) iRun.bg и не на последно място – всички, които участваха като доброволци и помагаха събитието да протече гладко, БЛАГОДАРЯ!”

Симеон Петков:

simeon“Благодаря ви, приятели от iRun.bg за уникалните изживявания които създавате на хората на всяко събитие! Атмосферата както винаги беше униКална (в случая) и пристрастяваща с всеки изминал път! Да не пропуснем и съпорта на Decathlon Bulgaria! Обичаме ви и очакваме с нетърпение следващото… Вече!”

Александър Светославов:

svetoslavov“И аз искам да благодаря на вас, организаторите от iRun.bg, за чудесното изживяване, което ни предложихте. Също така блaгодарности и на всички, които спомогнаха за това да станем част от това горско бягане. Браво на всички, които участваха.”

Константин Цонков:

tsonkov“Това не е просто едно бягане… Това е невероятна емоция която определено си заслужава. Само който е идвал на горско багяне с irun знае каква е тръпката да бягаш през гората с още 100-150 чевека и всеки един от тях да е супер позитивно настроен и това те зарежда още повече. Не се чудете а идвайте, ще намерите нови приятели и ще се забавлявате на 100%!”

Радослав Радев:

radoslav“Вече съм убеден, че на всяко едно мероприятие организаторите на iRun.bg се състезават със самите себе си да са все по-добри и винаги печелят! Благодарим Ви за страхотните преживявания всеки път!”

Мартин Панайотов:

estrogen“Благодаря Ви, състезанието се получи повече от най-най-най, нямам думи. Сърдечно ви БЛАГОДАРЯ!”

Антон Попов:

toni“Обратно на “нищо не очаквах и пак съм разочарован”, бих казал “очаквах да е Хубаво, а беше Прекрасно”. Не съм бил на много събития за бягане, по-скоро на доста други спортни състезания – ами, поне от видяното…не могат да Ви стъпят на малкия пръст! Уважение! (може би това е българската дума) и … Благодаря!”

Даниела Зидарова:

zidarova“За пореден път оправдахте очакванията на всички! Невероятна организация! Трасето беше супер яко! Благодаря на милите ни организатори, че отделят такова време и ресурси без да парадират с това, единствено от любов към спорта! Освен всичко вие сте наши приятели! Обичам ви iRun.bg!! И благодаря за всичко!”

Цветан Георгиев:

tsvetan“Перфектна организация, перфектна маркировка, интересно трасе! Браво, хора.. за няколко месеца постигнахте много! Заслужаваше си да се прибера от майната си, за да бягам в гората с много приятели и съмишленици!”

Атанас Димитров:

atanas“Поздравления за отново отлично подготвеното и след това организирано мероприятие! Беше не само състезание, а истинско удоволствие да присъстваш – като започнеш от емоцията на всички участници; преминеш през срещите със стари и позабравени приятели; самото състезание в което хвърляш всички сили да докажеш на себе си, че можеш и още, че си по-добър от себе си вчера; усмихнатите хора по трасето и в комплекса, които те надъхваха да дадеш още мъничко себеотдайните доброволци и многото спонсори, без които нищо не би могло да се случи толкова добре, и разбира се прекрасният екип на iRun! Беше трудно, в доста моменти беше ужасно тежко, но си заслужаваше всяко завъртане на педалите и всяка крачка напред! Благодаря ви за хубавият ден!”

Бойко Стоянов:

boyko“За мен беше голямо удоволствие да присъствам на поредното страхотно спортно мероприятие, което беше организирано от невероятните Вили, Краси, Ники и Стан. Перфектна организация (както винаги), макар че знам, че ви е струвало страшно много усилия. Маршрута беше брутален :-) но си заслужаваше усилията. Много бях изненадан и в същото време поласкан от медала, който получих. Благодаря Ви от все сърце, усещането беше все едно съм спечелил “Оскар”. Искам да благодаря и на спонсорите, които подкрепиха това страхотно събитие…Респект.”

Артур Маринов:

artur“Изисква не малко време за да се прочете всичко написано дотук за днешното събитие, и се радвам на това което чета, защото iRun.bg го заслужават…Правя опит да съм кратък – всички участвали могат да ме разберат колко готино ми беше след финала, онова блаженство след едно горско бягане.. всичко по време на цялото събитие беше супер и си признавам, че накрая като ме изтеглиха за една от последните награди и като започнахте да скандирате “Арти, Арти…” ми стана още по готино. Не стигат думи да се опише емоцията и всичко случило се.. Благодаря на всички за всичко и най-вече на главните виновници iRun.bg : )))”

       

Organizer:

 
iRun.bg

Europe Trail Cup

 
ETC

Sponsors

 
biofresh_logo aurubis_greybg pharmacy366Pirin HillПрестижAboPharmaАкадемия Първа ПомощМинистерство на младежта и спортаGusto CateringБоуенWoolonaAqua Bellaelvicorosuragan.bg doppelherz Running Zone

With the support of:

 
simaro Top Print Hotel Panorama moretonet SWAT