Aurubisuragan.bgDoppelHerzRunning zone

„Биофреш“ ООД

biofresh_logoКомпанията е основана през 2000 г. в гр. Пловдив. Основната й дейност е производство и продажба на козметични продукти с ключова съставка – традиционното за България розово масло. Фирмата разработва и създава висококачествени серии козметика, използвайки естествени натурални съставки, които се грижат за кожата по начин, по който тя би искала – със силата на природните дарове и уникалните свойства на розовото масло.

„Биофреш“ ООД се развива стабилно както на българския пазар, така и извън пределите на страната, благодарение на динамичния си екип от млади и висококвалифицирани специалисти, натрупания с годините професионален опит и неуморната изследователска дейност на научния екип. Фирмата се уповава на баланса между дългогодишните традиции в розоварната и използването на модерни технологии. Особен успех бележи най-новата серия Nat’ Aura, която в състава си включва органично розово масло, стволови клетки и масла от ценни растения като Арган, Еделвайс и Ехинацея. Untitled-1За аудиторията интерес представляват и доказалите се с времето продуктовите линии Rose of Bulgaria, Regina Floris, Bio Rose Oil of Bulgaria и Yogurt of Bulgaria.

През 2015 г. е отличена и с приз „Стратегичeски инвеститор за регион Пловдив“. Повод за награждаването е новото производствено предприятие на фирмата на стойност 8.5 млн. лв., което се характеризира с висока енергийна ефeктивност и роботизирана складова част.

През годините компанията активно участва в мероприятия за подкрепа на свободния спорт на открито и най-вече с инициативата – „Цветно бягане“. „Биофреш“ вярва, че спортът е здраве, а здравето красота и като генерален спонсор на събитието Ви предизвиква да се включите в ултрамаратона „Трявна Ултра“ и да станете част от едно от най-вълнуващите приключения на тази година, изпълнено с много емоции и подаръци.

Аурубис България

Aurubis_Bulgaria_plant_air_photo_800Медодобивният завод е построен през 1958 г. в региона на Средногорието. Състои се от четири основни производствени единици: металургично производство, рафинерия за катодна мед, производство сярна киселина и обогатителна фабрика. През април 2009 г. официално е прието новото име на компанията – Аурубис, след като година по-рано групата Кумерио е придобита от Норддойче Афинери (NA) след одобрението на Европейската комисия в началото на годината.

Днес в нея са ангажирани над 820 служители. През 2014 г. производството възлиза на 350 000 тона анодна мед, 233 000 тона катодна мед и 1 200 000 тона сярна киселина. Компанията реализира 8% от износа на страната за различни пазари, сред които Турция, Белгия, Китай, Сингапур, а вносът се осъществява предимно от Китай, Балканите, Близкия изток. Към настоящия момент е най-големият ползвател на българските пристанищни и железопътни превози с над 2 млн. карго превози годишно.

За последните 10 години за модернизиране на производството в компанията и опазване на околната среда са инвестирани над 500 млн. евро, за което са връчени редица отличия, сред които “Инвеститор в опазване на околната среда” (2014 г., Българската агенция за инвестиции).

Като част от партньорска програма за развитие на региона, компанията ежегодно осъществява дарения за общините Пирдоп и Златица на стойност 600 000 лв. за проекти в сферата на образованието, спорта, културата, развитие на млади таланти, хора в неравностойно положение, здравеопазване.

Uragan.bg

Uragan.bg е електронен магазин с основен акцент върху предлагането на качествени, селектирани и тествани стоки, които всеки би желал да притежава – електроника, оборудване, outdoor и много други.

Uragan.bg гарантира:

  • Висококачествени артикули от топ производители
  • Високи стандарти в обслужването на клиента
  • Възможност за безпроблемно връщане на стока

Допелхерц

Куайсер Фарма е синоним на здравословен живот и посвещаване на цялостното благосъстояние на хората. Нашата работа е изцяло насочена към насърчаване и поддържане на доброто здраве.

Ето защо ние не бихме направили каквото и да било, което би могло да изложи здравето на хората или околната среда на риск.
Всички наши продукти – лекарства, медицински продукти, хранителни добавки, храни или козметика – са с най-високо качество.

Тази фундаментална философия е заложена на практика във всичко, което правим.

Всеки един човек от нашия персонал поема пълна отговорност за качеството на продуктите, които произвеждаме.

Клиентите ни вярват в нашите продукти. Това е защото нашите продукти са съобразени с конкретните им нужди и са неизменно верни на стандартите за високо качество. Нашите клиенти очакват от нас качество и ние приемаме за наша мисия да отговорим на тези очаквания и посвещаваме всеки ден на това.

Running Zone

Running zoneRunning Zone е първият и единствен специализиран магазин за бягане в България. Открит през Април 2014 г., той е създаден и управляван от бегачи.

Тяхната главна цел е да вдъхновяват хората да бягат с удоволствие и да дадат достъп на любителите на бягането до най-добрите и високо оценявани продукти на водещите брандове в областта. Чрез тяхната консултация те искат да помогнат на бегача, независимо дали е начинаещ или напреднал, да открие своята правилна обувка, с която да постигне заложените си цели, да се съхрани от контузии и да бъде удовлетворен от бягането си.

Running Zone осигурява високо ниво на консултация, използвайки специализирано оборудване и софтуер за анализ на стъпалото и на походката. Всеки клиент пробва и тества различни обувки за бягане на бягаща пътека, за да усети предимствата на всяка от тях.

Препоръки от наши партньори:

ВАРНА КАРС – официален представител на автомобилните марки BMW и MINI

Георги Динев, ръководител отдел „Продажби и маркетинг“:

dinev„Партнирахме си с iRun по време на спортното събитие Бягане + Колоездене „Барите“, провело се в живописната местност до село Чернево. За нас беше изключителна чест да работим заедно с този впечатляващ екип от професионалисти, където всеки член от iRun семейството е намерил своето правилно място. Благодарим за добрата реклама, за екипната работа и най-вече за изключително позитивната емоция, която даряват на всеки включил се под някаква форма в мероприятията. Идеята за iRun далеч надскача представата за обикновена спортна инициатива, тя се превръща в кауза, в отборност, в общност на хора със светъл и по-добър поглед към света. Аз и моите колеги се радваме, че бяхме част от това!“

DECATHLON

Деница Михайловска, Мениджър събития и връзки с обществеността“:

denitsa_decathlon„За Decathlon, чиято мисия е спортът да бъде достъпен за всички, е истинско удоволствие да си партнира с iRun.bg! Техният подход към всеки бегач, колоездач, спонсор, партньор или доброволец винаги съдържа невероятен усет и желание всичко да бъде организирано по най-добрия начин. И най-важното – iRun съществуват в името на това хората, които бягат с тях, да са щастливи и мотивирани да надскачат себе си всеки път. Благодарим ви!“

       

Организатор:

 
iRun.bg

Спонсори

 
biofresh_logo aurubis_greybg uragan.bg doppelherz Running Zone Bankya

С подкрепата на:

 
Ohrig Ultra Trail Sponser The Barbarian simaro Bioderma Top Print Hotel Panorama moretonetmaze SWAT