Оценяваме Вашата помощ! Вие сте iRun!

Доброволци и дарители – без Вас iRun нямаше да е това, което е! Благодарим на стотиците доброволци, които са се включвали в нашите над 50 мероприятия досега.

Tryavna Ultra (Трявна Ултра) е сериозно организационно предизвикателство от сериозен мащаб. Освен много труд, време, финансови средства, материално техническо осигуряване, желание и настроение, за да се сбъдне събитие от този ранг, ще ни трябва и Вашата помощ. За осигуряването на трасетата и за помощ на старт финалния пункт ще са ни необходими приблизително 100 доброволци. Молим всички, които желаят да се включат в събитието като доброволци, да се свържат с нас чрез контакт формата по-долу! БЛАГОДАРИМ ВИ!

А всички дарители, които желаят да подпомогнат финансово, материално-технически или продуктово мероприятието, ще получат дълбоката признателност на цялата iRun общност! Ако желаете да направите дарение, моля свържете се с нас чрез контакт формата по-долу.

* Всички доброволци ще получат вода, храна за деня, грамота за участие и принос; и уникалната тениска iRun.bg / Tryavna Ultra, брандирана специално за събитието!

* Всички дарители, които подпомогнат събитието с дарение на стойност над 50 лв, ще получат уникалната тениска iRun.bg / Tryavna Ultra, брандирана специално за събитието!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Вашето име (задължително)

Вашият Email (задължително)

Относно

Вашето съобщение (задължително)

       

Организатор:

 
iRun.bg

Europe Trail Cup

 
ETC

Спонсори

 
biofresh_logo aurubis_greybg pharmacy366Pirin HillПрестижAboPharmaАкадемия Първа ПомощМинистерство на младежта и спортаGusto CateringБоуенWoolonaAqua Bellaelvicorosuragan.bg doppelherz Running Zone

С подкрепата на:

 
simaro Top Print Hotel Panorama moretonet SWAT